La temporada turística a Calonge-Sant Antoni ha estat bona

Calonge-Sant Antoni ha tingut un dels millors estius dels darrers anys. Quan falten pocs dies per entrar a la tardor, es comença a fer balanç de com ha anat la temporada turística estrictament d'estiu.
This text will be replaced
Tot i que el sector encara no ha tancat les dades, des de l'ajuntament són coneixedors de les sensacions que les empreses de serveis han tingut dels darrers mesos. Tots els ímputs provinents del sector turístic esdevenen positius, una dada que si la sumem les consultes que s'han atès a l'oficina de turisme de Calonge-Sant Antoni durant l'estiu, es pot afirmar que ha estat una bona temporada.
 
Les oficines de turisme del municipi han atès a 25.000 persones que han fet 36.000 consultes, unes xifres superiors a les darres anys que ens situen que l'ocupació aquest estiu ha estat bona.
 
Si ens fixem en les dades d'ocupació al juliol en apartameents, hotels i càmpings va rondar el 70% però a l'agost es va assolir el 92%. I si es segueixen les mateixes passes que l'any passat si durant el que resta de setembre el temps acompanya es podria tancar una temporada gairebé rodona.