A Calonge i Sant Antoni fan balanç amb els veïns de la temporada turística

Un cop finalitzada la temporada d’estiu és el moment de fer balanç i de planificar les necessitats i els usos de les platges per l’any vinent. Aquest és un dels principals objectius de la jornada informativa i participativa que tindrà lloc demà al matí a Sant Antoni de Calonge.

Sota el títol de Fes teva la platja!, l’Ajuntament de Calonge convoca els veïns i veïnes i els actors vinculats principalment al sector turístic, així com als usuaris particulars per presentar les principals dades de balanç de la temporada turística i de la gestió de les platges. Alhora, amb aquesta jornada l’Ajuntament vol recollir les opinions i les propostes de millora de la ciutadania i dels agents econòmics en relació als usos i serveis que s’ofereixen a l’estiu a les platges de Calonge i Sant Antoni. D’aquesta manera, durant aquesta sessió també es donarà la paraula als assistents, en un torn obert de paraula per tal que puguin exposar els seus dubtes i les seves peticions respecte als usos i activitats que tenen com a escenari les platges de Calonge – Sant Antoni.

La sessió informativa i participativa està organitzada per l’Àrea d’Eficiència Energètica i Medi Ambient de l’Ajuntament de Calonge i vol servir com a punt de trobada entre els principals agents i usuaris de les platges. Aquesta jornada, que tindrà lloc demà dissabte 3 d’octubre al Palau Firal de Sant Antoni, és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.