7a Festa Motera d'AFATRAM a Calonge

Amb el vent a la cara i la sensació de llibertat del qui vola sobre rodes, aquests nois i noies van oblidar-se de les seves limitacions durant unes hores. Per setè any consecutiu, l'Associació AFATRAM ha organtizat aquesta festa solidària on una seixantena de persones amb amb alguna discapacitat intel·lectual van poder gaudir de la velocitat sobre les motos.
This text will be replaced
El grup de motoristes ganxons Els Pirates van posar un any més la seva màgia per fer aquest somni realitat. Instal·lats a la zona esportiva de Calonge, i amb un recorregut més llarg que en anteriors edicions, van passejar aquest col·lectiu sense descans ajudant-los a gaudir d'una activitat que d'una altra forma, no podrien realitzar.  
 
A banda del gaudi dels nois i noies, la festa motera és una oportunitat per donar visibilitat a aquest col·lectiu i la feina que fa. Des d'AFATRAM, treballen durament per desmitificar els tòpics que giren al voltant de les persones amb algun tipus de minusvalia psíquica. El seu objectiu és ajudar-los a integrar-se a la societat i demostrar que més enllà de les seves discapacitats, són persones perfectament capacitades per viure i conviure.  
 
A la festa motera van assistir-hi també unes 200 persones entre familiars i acompanyants.