Calonge-Sant Antoni congela les ordenances fiscals

Calonge-Sant Antoni aposta per una congelació total de les ordenances fiscals del 2016. El ple d'aquest dimecres va donar llum verda a la proposta amb els vots a favor del l'equip de govern format per Convergència Democràtica, el Partit Socialista, el Partit Popular i Compromís i l'aval també d'Esquerra Republicana. Els dos regidors d'Avancem, es van abstenir. 
This text will be replaced
Les ordenances incorporen diverses noves bonificacions. Amb la voluntat d'impulsar un parc d'automòbils menys contaminants, destaca una bonificació del 75% de la quota de l'impost de circulació pels vehicles elèctrics i híbrids o als que utilitzin els combustibles menys contaminants.
 
La segona bonificació destacada permetrà als turistes i propietaris de segones residències a Sant Antoni de Calonge adquirir un abonament setmanal, quinzenal o mensual per estacionar lliurement a les zones blaves del municipi per un preu de fins a 60 euros. 
 
També es continuarà amb la política d'ajudes als qui més ho necessitin. 
 
El plenari d'aquest mes d'octubre es va celebrar a la Sala Fontova de Calonge, ja que la sala de plens continua immersa en les seves obres de reforma.