El Centre d'Interpretacio del Vi de Calonge ja té ubicació

El futur Centre d'interpretació del Vi de Calonge va agafant forma. Aquest equipament s'emplaçarà al solar del Convent de les Monges, tot aprofitant la Capella del Carme. La creació d'aquest centre contemplarà una actuació urbanística que unirà pel mig del solar els carrers Major i Àngel Guimerà i es completarà amb un espai dedicat a la promoció del turisme de Calonge-Sant Antoni on s'hi pugui vendre producte. 
La creació d'un Centre d'interpretació del Vi és un dels projectes puntals de l'actual equip de govern del municipi. Les terres calongines són el portal del vi de l'Empordà, hi el seu ampli patrimoni etnològic, que es materialitza amb el vi d'autor, el vi de denominació d'origen i el vi de pagès, exigeix un espai tecnificat on posar en valor aquest producte. 
 
Per garantir la transversalitat del projecte, aquest espai comptarà amb una aula gastronòmica equipada amb cuina, sala de cates o degustació i un espai per fer reunions i seminaris amb capacitat per 50 persones del qual podran disposar tant les emprses locals com les de fora. A més a més, s'adequaria una terrassa superior per còctels o coffe breaks amb vistes a les teulades calongines. 
 
El Centre d'interpretació del Vi de Calonge podria començar-se a construir a principis del 2016 si els romanents de tresoreria d'aquest any ho permeten. En cas contrari, la construcció de l'equipament començaria el 2017.