Jordà espera que l'independentisme torni a guanyar a Catalunya el 20D

Aquest és un dels motius pels que els independentistes el proper diumenge han d'exercir el seu dret a vot. La candidata d'Esquerra Republicana de Catalunya a les comarques gironines, Teresa Jordà, fa una crida a les urnes 
This text will be replaced
al·legant que si els que aposten perquè Catalunya sigui un estat propi es queden a casa, es podria perdre presència a Madrid on considera que és imprescindible ser-hi.
 
Jordà que aquest dilluns va ser a Calonge fent campanya al costat de Joan Margall i Elisenda Pérez explica que és important que ERC tingui representació en el Congrés i el Senat per defensar el vot i la dignitat de tots els que catalans que van dir sir a la indendència catalana, Jordià veu aquests comicis com unes eleccions on la qüestió catalana hi té un gran protagonisme, i ella diu que si a Madrid es parla de Catalunya ERC hi ha de ser per poder respondre.
 
Teresa Jordà admet que els catalans comencen a estar cansats i volen que el procés avanci d'una vegada per totes. Però demana que diumenge es vagi a votar per darrera vegada en unes eleccions espanyoles i que es confii amb el futur govern català ja que s'està teixint un acord molt sòlid que ha de portar Catalunya a la República.