Calonge es vesteix de gala per convertir-se en vila de Nadal

Els llums, el tió i el patge reial ja han arribat i Calonge s'ha convertit en vila de Nadal. Aquest dissabte la població calongina va vestir-se amb les seves millors gales per acollir aquesta cita festiva on desenes de famílies van poder gaudir de l'ampli ventall de propostes organitzades al llarg de l'eix comercial. 
This text will be replaced
Els qui volien triar i remenar per fer les darreres compres, van poder-ho fer al mercat de productes artesans i nadalencs on van trobar-hi torrons, peces decoratives, galetes o tot tipus de regals per les festes. I mentre els grans compraven, els més menuts van tenir mil i una activitats d'oci per entretenir-se com espais de maquillatge facial, inflables, tallers de manualitats o un magnífic patge reial a qui entregar la carta als reis. 
 
Tot plegat en una vetllada carregada de gent i animació d'allò més participada. 
 
Aquesta fira, que organtiza l'associació de comerciants de la mà de l'ajuntament, és qui dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal a la vila de Calonge. Una ocasió en què empresaris, botiguers i ciutadans s'uneixen per fer poble. 
 
El Calonge Vila de Nadal tornarà aquest dissabte amb un ventall de propostes igual d'ampli i l'esperada arribada d'en Fumera.