Concert de Nadal en homenatge a Adrià Sardó

Sobre un escenari i amb molta música. Així es va voler retre homenatge al músic calongí Adrià Sardó que va dedicar la seva vida a la música, però sobretot a Calonge on actualment l'escola de música porta el seu nom.
A les portes per les festes nadalenques, l'escola de música ha dedicat el concert de Nadal a Adrià Sardó. Una persona que va tenir una gran implicació en el municipi i que es va materialitzar en darrera instància amb la fundació de l'escola municipal de música. Tal i com recull la biografia del recent desaparegut Adrià Sardó, escrita pel periodista i historiador Albert Vilar, la família Sardó ha tingut presència a Calonge des del segle XIII, així que malgrat que Sardó no hi naixés la seva llarga trajectòria cultural la va desenvolupar a Calonge on es va convertir en una persona il·lustre. 
 
En un homenatge a l'instrumentalista de violí, director d'orquestra, mestre i compositor no hi podia faltar la música la qual es va convertir en la gran protagonista de la vetllada.
 
El concert de Nadal dedicat al mestre Sardó que es va celebrar a la Sala Fontova de Calonge va comptar amb la presència dels alumnes de l'escola de música.