En Fumera arriba a Calonge

La plaça Major de Calonge es va omplir dissabte per veure l’arribada d’en Fumera, que després d’una cercavila pels carrers del centre històric de la vila i d’amagar-se a diversos balcons i cases, va aparèixer per sorpresa a la plaça Major. 

L’arribada d’en Fumera va anar acompanyada dissabte d’un cagatió gegant, que va tenir lloc a la plaça de la Concòrdia, i d’una xocolatada popular, activitats emmarcades dins del Calonge Vila de Nadal. Centenars de nens van fer cua per saludar en Fumera, un personatge enviat pels Reis Mags d’Orient, per vigilar que els infants es portin bé.

L’activitat Calonge Vila de Nadal arribava aquest any a la cinquena edició amb dos dies d’activitats, els dissabtes 12 i 19 de desembre, i està organitzada per l’Associació de Comerciants de Calonge, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Palamós,  i el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, i compta també amb el suport de Infoarmela, l’AMPa Pere Rosselló, els Amics dels Reis, la Colla Gegantera, l’Hípica Unicorn, Calonge – Sant Antoni Solidaria, Vadeganga i Tot Flors.