L'Escola de Circ de Pengim-Penjam és una de les extraescolars més populars a Calonge

Benvinguts al gran circ de Calonge! Aquests nens i nenes són els alumnes de l'escola de circ, l'activitat extraescolar de moda al municipi. 
This text will be replaced
5 grups de tres nivells diferents treballen amb els formadors del centre que com directors d'orquestra, els ensenyen a tocar totes les tecles de les diverses disciplines que integren el circ. 
 
L'escola de circ de Calonge és filla de Pengim-Penjam, una associació juvenil i cultural integrada per diverses branques i amb el circ com a eix vertebrador. El projecte va néixer amb un campus d'estiu i arran del seu èxit, va fer-se extensiu a tot el curs escolar.
 
Amb l'escola hi col·laboren formadors provinents de diferents disciplines. 
 
Els alumnes estan dividits per nivells però sense restriccions. És a dir, que des de l'escola no es posen límits, sinó que es donen les instruccions i les eines necessàries per anar evolucionant i per tant augmentant la dificultat dels exercicis. 
 
La filosofia que hi ha darrere el projecte de l'escola és la de formar persones i utilitzar el circ com a mitjà d'expressió per créixer personalment. 
 
És precisament la llibertat i la creativitat que impregnen les bases de l'escola el que motiva els alumnes i fa que els alumnes se'n sentin part activa. Tots els espectacles es creen des de la base i tothom té dret a dir-hi la seva. 
 
La popularitat de l'escola de circ de Pengim-Penjam ha crescut tant que actualment s'han de limitar les places pel curs. La fascinació dels alumnes és tan gran que fins i tot n'hi ha que participen a trobades per compartir.