L'escola de música Adrià Sardó de Calonge organitza un curs de música per nadons

Interactuar i comunicar-se amb els infants de 6 mesos a 3 anys a través de la música. Aquest és un dels objectius del curs de música per a nadons que el proper 27 de gener començarà a impartir l’Escola de Música Adrià Sardó de Calonge.

Durant 8 sessions l’escola aprofundirà en la música, el cos, l’exploració sensorial i el ritme, entre d’altre, per introduir els infants en el món de la música, utilitzant en la seva metodologia les cançons, els jocs dansats, els jocs de falda així com amb el coneixement de diversos instruments musicals. Entre els objectius d’aquest curs també hi ha desenvolupar la sensibilitat dels nadons i ajudar-los a expressar els seus sentiments, a millorar la seva capacitat de concentració, a treballar la motricitat amb moviments associats a ritmes i melodies, i a potenciar el vincle afectiu entre pares i fills.

El curs de música per a nadons començarà el proper 27 de gener i tindrà una durada de 8 sessions de 45 minuts cada dimecres fins al 9 de març. Els tallers es treballaran en grups reduïts de com a màxim 10 persones, i el cost del curs és de 65€. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la secretaria de l’Escola de Música Adrià Sardó, situada a l’hotel d’entitats de Calonge (Passeig d’Hiver s/n – 972 66 08 66).