El govern de Calonge nega un despatx a l'oposició

L'equip de govern de Calonge nega un despatx dins de l'Ajuntament a l'oposició. Aquest dijous el grup municipal d'Esquerra republicana va presentar una moció al plenari reclamant un espai dins la casa consistorial per tal que l'oposició s'hi pogués reunir i treballar.
La moció va estar recolzada pel grup d'Avancem que es van mostrar disposats a compartir aquest espai amb els companys d'Esquerra. El govern però va negar aquest despatx al·legant que és sabut per tots dels problemes de falta d'espais que hi ha a l'Ajuntament. Uns arguments que no van convèncer gens a l'oposició.
 
This text will be replaced
 
De tot plegat el que en va sortir més esquitxat va ser le regidor de govern i portaveu del grup de Compromís David Llensa qui en el mandat passat va reclamar per activa i per passiva aquest despatx i ara que és dins del govern va rebutjar cedir un espai a l'oposició.
 
En el mateix sentit l'alcalde va explicar als grups municipals que dins de la reordenació de l'hotel d'entitats la secció local d'Esquerra Republicana haurà de compartir amb les altres agrupacions polítiques l'espai del que actualment gaudeix conjuntament amb l'associació de comerciants.
 
L'oposició va reclamar també en una moció que es faci difusió dels plens per internet. El govern ja havia explicat setmanes enrere que la instal·lació a la nova sala de plens per poder oferir el ple en streaming es va desestimar perquè pujava a 20 mil euros. L'oposició plantejava altres possibilitats que de nou el govern va rebutjar.
 
David Llensa que és regidor precisament de la nova àrea de Transparència va haver de justificar el vot en contra del govern a aquesta demanda que facilitaria tecnològicament que els calongins seguissin els plenaris de l'Ajuntament. Llensa va defensar que l'àrea treballa per incloure aviat el portal de transparència.
 
En el plenari també es va parlar dels horaris de Correus que no es cumpleixen a l'estafeta de Sant Antoni. Esquerra Republicana va explicar en el torn de Precs i Preguntes que volien presentar la reclamació com a moció i que no se'ls hi va permetre però el govern va insistir en que s'està a sobre del tema i es fan les reclamacions pertinents per aconseguir el servei que avui no es dona amb prou regularitat.