Calonge signa l’acord amb el MIC Football pels propers 4 anys

L’Ajuntament de Calonge ha signat avui l’acord a través del qual continuarà donant suport al MIC (Mediterraneant International Cup) durant els propers quatre anys. 

L’acord signat per l’alcalde de Calonge, Jordi Soler, i David Bellver, en representació de l’Agrupació Esportiva MIC Football, estableix la col·laboració que mantindran el municipi i aquest torneig des d’aquest any i fins al 2019. D’aquesta manera Calonge renova el seu suport a aquest torneig internacional de futbol base. L’Ajuntament de Calonge cedirà les instal·lacions esportives durant aquesta competició, per tal que s’hi puguin celebrar diversos partits classificatoris d’aquest torneig, a la vegada que MIC Football es compromet a garantir la presència com a mínim de 3 equips de renom internacional disputant partits a l’Estadi Municipal de Calonge, i a tenir un tracte preferencial amb l’Ajuntament de Calonge a l’hora de poder inscriure a la competició diversos equips representatius de la població. Al mateix temps l’acord preveu que l’entrada per poder veure els partits que es disputin durant el MIC a Calonge serà gratuïta. L’acord també estableix que el MIC podrà utilitzar els dos equipaments esportius del municipi: el camp de futbol de Calonge i el de Sant Antoni.

La Mediterranean International Cup arriba enguany a la setzena edició del 22 al 27 de març de 2016 amb el mateix objectiu que el va veure néixer: oferir l’oportunitat a joves de qualsevol club del món de poder conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol mundial. El MIC  s'ha convertit en un dels torneigs més importants del món en la categoria de formació i reuneix més de 250 equips de futbol base i seleccions de tot el món competint en diferents categories (Juvenil, Cadet, Infantil, AlevíF11, AlevíF7, Femení i MIC-Integra).