El propietari del Càmping Internacional de Calonge rep el premi Jaume Genover

El propietari del Càmping Internacional de Calonge, Josep Albert Banús, ha estat guardonat amb el premi Jaume Genover i Roig. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat l'encarregat d'entregar el guardó en el marc de la Nit dels Càmpings Gironins que s'ha celebrat al Mas Marroch de Vilablareix.  
This text will be replaced
De l'empresari Josep Albert  Banús s'ha destacat la gran tasca feta per posicionar el sector, al qual ha dedicat tota la seva vida. Banús va ser membre de l'Associació de Càmpings de Girona des dels inicis, ha estat tresorer de l'entitat i també membre de les juntes de la Federació Catalana i Espanyola. 
 
La seva tasca incansable el va portar a viatjar per diferents països europeus, especialment per Itàlia, promocionant el món del càmping en diverses fires. 
 
Actualment és propietari del Càmping Internacional de Calonge juntament amb els seus fills que gestionen l'empresa. Aquest és un establiment de referència a la Costa Brava que no ha tancat ni un sol dia des de la seva obertura ara fa 50 anys. 
 
El  premi Jaume Genover i Roig porta el nom de qui fou durant 22 anys president de l'Associació de Càmpings de Girona, un pioner en promoure els càmpings de la demarcació per tota Europa.