El menú de l'Olla de Peix ja se serveix als restaurants del Plat Blau

El menú de l'Olla de Peix dels restaurants del Plat Blau ja se serveix a totes les taules. 
 
This text will be replaced
 
Els amants de les sopes i calderetes de peix ja poden anar als establiments que formen l'Associació de restaurants de la badia 'El Plat Blau' a tastar el nou menú de l'Olla de Peix. 
 
Aquesta campanya es va encetar el passat divendres i s'oferirà als restaurants del Plat Blau de Palamós i de Calonge-Sant Antoni fins el dia 24 d'abril. Aquests establiments ofereixen, segons l'època de l'any, diferents menús amb un preu tancat pensats pels amants del peix.
 
El menú de l'Olla de peix ofereix un àpat complet que, per 28 euros, presenta uns entrants, l'olla de peix com a plat principal i l'acompanyament d'un vi Sumarroca i cafè.
 
El plat que porta el nom del menú i que n'és el principal protagonista és molt laboriós ja que s'ha de deixar fent xup-xup una bona estona perquè agafi del tot el gust del peix de roca. Tot i que tots els restaurants ofereixen el mateix menú, cada xef fa el plat a la seva manera i, per tant, encara que enlloc hi falti el peix de roca, els ingredients d'acompanyament poden variar segons el restaurant.
 
A banda del menú de l'Olla de Peix que s'allargarà fins a finals d'abril, els restaurants del Plat Blau de Palamós, Calonge i Sant Antoni, també algun de Vall-llobrega, ofereixen també el menú de la gamba entre els mesos de maig i juliol i el menú de l'escamarlà entre els mesos d'octubre i desembre.