La taverna Cal Barber de Sant Antoni ha obtingut el distintiu d'Slow Food Km-0

La taverna Cal Barber de Sant Antoni ha rebut el distintiu d'Slow Food Km-0. Per segon any consecutiu aquest restaurant situat al passeig de Sant Antoni de Calonge ha aconseguit el guardó que reconeix la seva tasca d'oferir productes autòctons de la zona, ecològics i de comerç just.
 
This text will be replaced
 
L'Associació Slow Food KM-0, present en restaurants de tot Catalunya, va néixer amb l'objectiu de promoure la cuina catalana des d'establiments especialitzats en el producte local i de temporada, ecològic i sense transgènics i incentivant la compra al petit productor de la zona.
 
Cal Barber fa 10 anys que va obrir les seves portes i des de llavors, la família Costa-Albalat, ha treballat per aconseguir oferir un producte de qualitat i de proximitat i el bon resultat ha estat rebre el distintiu d'Slow Food KM-0 i estar dins la setantena de restaurants d'arreu de Catalunya amb aquest.
 
Els vins amb Denominació d'Origen Empordà, les cerveses artesanes, els embotits de la comarca, les anxoves de l'Escala, les gambes de Palamós o les verdures de l'hort i, fins i tot, la vaixella de ceràmica de La Bisbal són part de la filosofia de Cal Barber.
 
Una filosofia que segueixen cada temporada molts clients fidels i que des de fa dos anys s'ha vist recompensada amb el distintu d'Slow Food, un distintiu que posa per sobre de tot, que els productes siguin màxim de 100km de distància.
 
A banda de la taverna Cal Barber, l'Hotel Casamar de Llafranc i el restaurant Ca la Maria de Llagostera tenen també formen part d'Slow Food, són tres restaurants més que se sumen a la llarga llista d'establiments del Baix Empordà guardonats amb algun distintiu per la seva gran qualitat gastronòmica.