Calonge- Sant Antoni es promociona al Salon Mondial du Tourisme a París

Sant Antoni es promociona des d'aquest dijous i fins diumenge al Salon Mondial du Tourisme, que té lloc a París. L’Oficina de Turisme del municipi està present des d’avui en aquesta fira per arribar a un mercat de proximitat com és el francès, i forma part d’una de les 14 actuacions de promoció que durant aquest any 2016 es faran en mercats turístics internacionals, estatals i nacionals.

D'aquest dijous fins al 20 de març Calonge – Sant Antoni compartirà espai a París amb el municipi de Begur, amb el que es manté la promoció conjunta en diverses fires i accions promocionals, com la que va tenir lloc a Puigcerdà. Coincidint també amb la promoció turística a París, l’Àrea de Turisme de Calonge – Sant Antoni també estarà present des de demà 18 de març i també fins diumenge 20 de març a la Fira del Mercat del Ram de Vic, on el municipi busca promocionar-se en un mercat de proximitat.

L’Àrea de Turisme de Calonge – Sant Antoni assistirà durant aquest any 2016 a 14 ciutats de diverses parts d’Europa, l’Estat espanyol i Catalunya. La programació de fires va començar amb l’assistència a Madrid, en el marc de FITUR, i portarà el municipi de Calonge – Sant Antoni a Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Sant Sebastià, Saragossa o Barcelona, entre d’altres llocs.