L'Espai Jove de Calonge presenta un llibre amb fotografies d'Instagram

Amb el hashtag #espaijoveparlemne, l'Espai Jove de Calonge fa dos anys que va iniciar el projecte 'Parlem-ne', una activitat per engrescar els joves del municipi a treballar les emocions i els temes que els preocupen més.
 
This text will be replaced
 
Aquest divendres, revetlla de Sant Jordi, la Biblioteca Pere Caner de Calonge va acollir la presentació del llibre que recull una selecció de reflexions visuals expressades pels joves del municipi i que aborden temes com les addiccions, les passions o els mitjans de comunicació. El llibre és doncs, un recull de totes les fotografies que durant aquests dos anys els nois i noies calongins han anat penjant a la Xarxa Social d'Instagram.
 
La idea del projecte va sortir des de l'Espai Jove de Calonge perquè volien implicar els adolescents del poble a dialogar, debatre i expressar les seves opinions sobre els temes que més els preocupen.
 
El llibre de l'Espai Jove conté gairebé un miler de fotografies que expressen en bona part què és el que pensen els joves de Calonge. Aquest projecte tan engrescador ha estat gràcies al tècnic de joventut i a l'empresa de Serveis Educatius Aura.
 
A la presentació d'aquest divendres a la tarda hi van assistir gran part dels joves que han participat al projecte i, fins i tot, els més atrevits van sortir a l'escenari per amenitzar l'acte amb música.