L'Ajuntament de Calonge entrega els diplomes del projecte Reactiva't

Les alumnes del curs d'Ajudant de Cuina de Calonge-Sant Antoni ja tenen el seu diploma.

This text will be replaced

L'Ajuntament ha entregat els diplomes del programa Reactiva't, un projecte encetat el 2016 amb l'objectiu de promoure la inserció laboral de persones aturades de llarga durada majors de 45 anys o que volen potenciar les habilitats i competències personals per facilitar la recerca de feina.

Al curs d'Ajudant de Cuina, que va començar el passat mes d'abril i ha acabat aquesta setmana, hi han participat unes 10 dones majors de 45 anys que es troben a l'atur. Durant el curs no només han fet classes teòriques sinó també classes pràctiques: han anat a veure com es cuina el peix a l'Espai del Peix de Palamós, han treballat per un dia en una carnisseria per conèixer com es tracta la carn i també han estat en diferents restaurants del municipi per veure com és el món de la restauració.

Els restauradors participants en aquesta formació han estat el restaurant can Muni que ha ofert una formació en cuina de mar i muntanya, el restaurant Guillermo en la cuina del peix, i la Carnisseria Perpiñà que els ha ensenyat el tractament de la carn.

Les alumnes del curs han acabat molt satisfetes de la formació rebuda i veuen amb optimisme poder trobar feina ben aviat.

El projecte Reactiva't neix de l'àrea del Club de la Feina de l'Ajuntament de Calonge que fa mesos que treballa perquè els restauradors, hotelers i càmpings de Calonge i Sant Antoni puguin donar una oportunitat a totes aquestes persones que duen a terme la formació.