Calonge s'engalana pel DoReMiFa'n Flors

La cinquena edició del festival DoReMiFa'n Flors de la vila calongina ha volgut posar en valor els colors i per això el nucli antic ha estat ben engalat amb flors de tot tipus. 
This text will be replaced
 
Tot aquest adornament però ha anat acompanyat de diversos concerts musicals que s'han fet a diferents espais del nucli. I és que tal i com diu el seu nom, el DoReMiFa'n Flors és un festival que combina actuacions musicals amb flors.
 
Alguns dels músics que han participat a l'edició d'enguany han estat Se, Ian Sala o Gall Mut, que han actuat repartits per diferents espais del municipi.
 
Un dels espais florals on hi ha hagut més feina ha estat a la Capella del Carme que, engalanada per un grup de dones calongines, ha lluït així. La temàtica ha estat els records d'infantesa a l'escola.
 
Des de l'organització del festival estan molt satisfets perquè veuen que les setmanes de preparació perquè tot lluís al màxim s'han vist recompensades. De la que va ser una idea de tres veïnes del poble, avui Calonge té un festival de primavera molt exitós.
 
Després de cinc anys celebrant el DoReMiFa'n Flors els calongins i calongines poden assegurar que tenen un festival primaveral del tot consolidat.