46 participants al 4rt Concurs de Pintura Ràpida de Calonge

Rècord de participants al 4rt concurs de pintura ràpida de Calonge. Enguany han estat 46, 15 més que l'any passat, els inscrits en aquest certamen que es va celebrar aquest dissabte al matí cioncidint amb el Doremifa'n Flors. A més, en aquesta edició s'ha comptat també amb un participant infantil. 
This text will be replaced
El concurs va ser de tècnica lliure i amb una única temàtica, pintar la vila amfitriona. Alguns dels racons més emblemàtics de la vila com són l'església, la plaça major o el castell medieval van ser els paisatges retratats pels pintors en uns quadres que durant l'entrega de premis es van exposar a la Sala Fontova del municipi perquè el públic en pugués gaudir. 
 
Des de l'organtizació del concurs estan més que satisfets d'aquesta activitat que en quatre anys s'ha consolidat i no para de créixer, i posen de manifest la necessitat d'incrementar el nombre de premis. 
 
L'ajuntament considera que aquest certamen és també una oportunitat per donar a conèixer arreu la vila de calonge pel seu talent artístic. 
 
Els participants al concurs de pintura ràpida van venir d'arreu de Catalunya.