El Club Patinatge Calonge vesteix de jungla el pavelló municipal

Davant l'atenta mirada de familiars, amics i veïns i amb aquesta batucada com a tret d'inici del Festival la seixentena de patinadores i patinadors que formen el Club Patinatge Calonge van arrencar la festa de final de curs.
El club ha escollit la jungla com a tema principal del festival d'enguany, cada grup ha preparat un ball sobre patins i un vetsuari personalitzat.
 
This text will be replaced
 
Totes les patinadores i patinadors han participat a la que per ells és la gran festa del patinatge, el dia en què mostren tot el que han après en els entrenaments. El pavelló va vibrar amb la posada en escena de les esportistes que van oferir un salvatge espectacle. Tots els elements estaven cuidats al més mínim detall i aquesta precisió és el que defineix aquest festival com un gran show.
 
Els turistes que van de safari, les tribus, els animals... el club no e sva oblidar cap dels protagonistes de la jungla per composar aquest festival. Fa mesos que es preparen el vestuari i pensen el maquillatge i el que és més important de tot, fa mesos que patinen preparant aquests passos.
 
El Club Patinatge Calonge ha tancat el curs amb molta satisfacció. Públic i protagonistes tots van sortir contents del festival anual de patinatatge de Calonge.