Calonge celebra la 1a CIRCavila, una diada dedicada al circ

Equilibris, fonambolisme, i somriures d'orella a orella dels més petits. Calonge va acollir aquest dissabte la primera CIRCavila, una diada que com indica el seu nom, es va dedicar íntegrament al circ, una activitat creixent al municipi calongí. 
This text will be replaced
 
Organitzada per l'ajuntament i l'associació local Pengim-Penjam, la CIRCavila va comptar amb la col·laboració de diverses companyies externes per teixir un programa familiar on  l'activitat no va aturar-se en cap moment del dia. Es van impulsar tallers i espectacles de disciplines tan diverses com malabars, equilibris, diàbolo, monocicle o trapezi entre d'altres. 
 
Pengim-Penjam va posar el seu gra de sorra a la CIRCavila amb una botifarrada popular amb entremesos de circ de la mà dels alumnes i col·laboradors de l'escola de circ i una de les activitats estrella de la jornada, la cercavila pel centre del poble amb xanquers i malarabarites de tota mena. 
 
Des del sorgiment de Pengim-Penjam l'any 2012 i l'èxit de la seva escola de circ, que aquesta disciplina artística ha fet un boom al municipi de Calonge. Amb l'impuls de la primera CIRCavila se suma un actiu més a la llista d'atractius que té el municipi calongí per promocionar-se; començant a recollir fruits ja en aquesta primera edició que va ser tot un èxit. 
 
Excepte la botifarrada popular de Pengim-Penjam, totes les activitats de la CIRCavila van ser de caràcter gratuït.