Unes 250 persones participen a la festa de la vellesa de Calonge i Sant Antoni

Unes 250 persones van assistir a l'homenatge que l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni fa cada any a la gent més gran del poble. Ja fa 13 anys que des del municipi es va decidir aplegar els avis de Calonge i els avis de Sant Antoni en un dinar de germanor que anys enrere feien per separat.
Amb els anys aquesta festa ha esdevingut una cita molt esperada per la gent gran que espera aquest dia amb il·lusió per retrobar-se amb veïns als que fa temps que no veuen.
 
This text will be replaced
 
Mudats per l'ocasió els jubilats van assistir primer a una missa solemne celebrada al Palau Firal, al mateix espai on una estona més tard es van entaular per festejar conjuntament la seva festa. Les corals Harmonia Antoniense i les corals dels casals d'avis van amenitzar la missa amb els seus cants. Els avis seguien atents l'espectacle musical que els seus veïns havien assejat per l'ocasió. 
 
L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té en compte el benestar de la gent més gran. Tenen especial cura en mantenir unes bones instal·lacions on els avis es poden retrobar així com organitzar activitats en aquests casals per mantenir activa la vellesa dels nuclis.
 
Havent dinat els avis que ho van voler van poder ballar i com molt bé repeteixen sovint fins l'any que ve is Déu vol.