Maria Presas guanya el premi de recerca del Centre d'Estudis Calongins Colònico

El Centre d'Estudis Calongins Colònico va fer l'entrega dels premis de recerca 'Colònico' i 'Maria Vilar Bonet' aquest dissabte al vespre. 
This text will be replaced
 
Les guanyadores en la modalitat de poesia han estat dues alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Puig Cargol del municipi, Ainoa Chaves amb 'Una història vull dir' i Diana Darriba amb la poesia titulada 'DNA'.
 
La guanyadora del premi de recerca Colònico, dotat amb 500€, ha estat Maria Presas Puig, alumna de 2n de Batxillerat de l'Escola Vedruna Palamós, amb el treball 'El model de pagesia calongí', un treball de recerca basat en la pagesia de Calonge, no només vist des del món del vi sinó en un sentit ampli.
 
Des del Centre d'Estudis Calongins estan molt contents de la participació que han tingut aquest any i asseguren que la qualitat dels treballs de recerca és molt alta.
 
Els premis de recerca Colònico se celebren cada any amb l'objectiu principal de fomentar la investigació i l'estudi de temes relacionats amb Calonge i Sant Antoni en qualsevol disciplina.