Calonge-Sant Antoni homenatja els seus esportistes

Calonge-Sant Antoni ha homenatjat aquest divendres a la nit els esportistes del municipi amb la tradicional Nit de l'esport que des de fa vuit edicions se celebra a la població.
 
This text will be replaced
 
Esportistes calongins de totes les edats i de disciplines ben diferents van rebre petits trofeus de reconeixement per la feina feta durant tota la temporada i els èxits assolits. Alguns de manera individual i d'altres amb tot l'equip van anar pujant a l'escenari a recollir els guardons que els acrediten com a bons esportistes de Calonge-Sant Antoni, un municipi que actualment té unes 15 entitats esportives i més de mil esportistes actius. Fet que ha portat a l'Ajuntament a demanar a la Generalitat perquè Calonge esdevingui Destinació de Turisme Esportiu.
 
El guardó principal de la nit aquest any va ser atorgat per la Mediterranean International Cup, més coneguda com el MIC, que després de 15 anys celebrant el campionat a les Comarques de Girona i de ser un torneig d'èxit en el futbol base mundial era la primera vegada que rebia un premi d'aquest tipus.
 
A banda del MiC i els diferents clubs i esportistes homenatjats, Calonge-Sant Antoni va voler reconèixer la feina feta durant molts anys als senyors Albert Prujà i Pepe Orduña, dues persones que han estat l'ànima del Club de Futbol Sant Antoni i que gràcies a ells el club avui és encara una realitat.