Calonge finalitza el curs d'activitats esportives

Calonge va posar punt i final al curs 2015-16 pel que fa a activitats extraescolars esportives, un any en el que més de 750 petits esportistes de Calonge i Sant Antoni han participat en diversos esports i activitats físiques a través de 12 clubs i associacions
This text will be replaced
 
D'aquesta manera, amb un acte que va aglutinar una nombrosa representació de totes les entitats esportives del municipi, l'Ajuntament va voler reconèixer la difícil tasca que porten a terme aquestes associacions, que no només es basen en donar una formació merament esportiva, sinó que s'encarreguen d'ensenyar uns valors que a vegades són difícils d'adquirir en altres àmbits, com l'escolar. 
 
L'esdeveniment d'homenatge a tota una generació de calongins que són, al cap i a la fi, el futur local i també als seus formadors en matèria esportiva va ser aprofitat per fer una prèvia  de la presentació del projecte de la marca "Calonge-Sant Antoni Vila Esportiva".
 
Des de l'Ajuntament valoren molt positivament la salut de la que gaudeix actualment l'esport a Calonge i Sant Antoni. Cada any són més els nens i nenes que participen a les activitats ofertes pels clubs municipals. El nombre d'entitats també està en constant creixement i els últims temps s'hi han sumat esports com el judo, la gimnàstica rítmica o l'hípica.