El castell de Calonge s'inaugurarà al juliol amb una exposició d'Àlvar Suñol

Lluny ens queden aquestes imatges del castell de Calonge. A hores d'ara les obres estan finalitzades i tan sols falta obrir les portes del que ha de ser un equipament cultural de referència a la comarca. 
This text will be replaced
Es té previst que la remodelació del castell s'inauguri el cap de setmana del 15 i 16 de juliol amb l'obertura d'una exposició de pintura i escultura d'Alvar Suñol. La mostra serà una retrospectiva de la vida de Suñol i es podrà visitar durant tot l'estiu. 
 
Amb la posada en funcionament del castell es dóna per acabada la primera fase de les obres que ha abordat la creació d'un nucli de comunicació per posar el castell a l'ús públic i de tots els serveis auxiliars. També s'han aixecat unes escales que permeten l'accés a la primera planta i al costat de les voltes s'hi ha construit una escala d'obra  i una altra de ferro que van acompanyades d'un ascensor per arribar a totes les estances del castell. La primera planta que també és visitable ha convertit aquest pis en 5 sales equipades per acollir exposicions, congressos o qualsevol activitat.
 
La segona fase arrencarà just després de l'estiu i es preveu que tingui una durada de 3 o 4 mesos. A banda de les obres, ja s'està treballant en la museïtzació de l'ecomuseu. De moment s'han iniciat les sessions de treball.
 
El futur centre d'interpretació del massís de les Gavarres únic a la zona es podria inaugurar per Setmana Santa de l'any que ve.