Les escoles de Calonge-Sant Antoni presenten els audiovisuals sobre el medi ambient

Les escoles de Calonge-Sant Antoni han presentat els audiovisuals que han treballat durant el curs sobre el Medi Ambient.
 
This text will be replaced
 
Escoles Verdes és un projecte impulsat des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que els centres educatius de Calonge-Sant Antoni fa anys que hi participen.
 
La primera escola verda que va haver-hi al municipi va ser la Llevantí de Mar i seguidament s'hi han afegit La Sínia i Pere Rosselló. Amb aquesta iniciativa, durant els últims tres cursos, les escoles han treballat a partir de la realització d'un audiovisual sobre consells i pràctiques respectuoses amb el medi ambient. Els nens i nenes de primària no només han après a participar a la gravació d'un vídeo sinó que també i més important han conegut diverses maneres de tenir cura del medi ambient.
 
Tot i que fa tres anys que va començar aquest projecte a les escoles, des de l'Àrea de Medi Ambient de Calonge-Sant Antoni fa més de vint anys que treballen perquè els més petits creixin conscienciats amb la cura que s'ha de tenir del medi ambient.
 
La Sala Fontova de Calonge ha estat el lloc on les tres escoles han presentat els respectius audiovisuals que s'han pogut veure íntegrament.