L'ENTREVISTA: Festival Interludi

Una de les viles baixempordaneses que porten més anys apostant per la bona música és Calonge, que de cares a aquests mesos de juliol i agost ja ha presentat el cartell del 6è Interludi, que a la vegada és el 49è Festival de Música de Calonge. L'Interludi d'enguany estarà estructurat en quatre nits temàtiques. 
 
This text will be replaced
 
La primera, el 30 de juliol, portarà un grup de primeres figures internacionals del món del jazz que, dirigides pel bateria Jorge Rossy, interpretaran diverses peces pertanyents a reconeixibles bandes sonores del compositor estatunidenc George Gershwin. 
 
El 6 d'agost serà el torn de la nit mediterrània, que comptarà com a primer plat amb la revisió del món de l'havanera que fa el grup de joves cantants gironines "Les Anxovetes" abans de l'actuació del menorquí ex 'Ja t'ho diré' Cris Juanico.
 
El pop també tindrà el seu espai a l'Interludi 2016 el 13 d'agost amb dos dels músics catalans amb més presència sobre els escenaris els darrers anys: Xarim Aresté i Núria Graham. A més, també es podrà escoltar el grup mallorquí L.A., una aposta de les que més s'enorgulleix de programar l'organització del festival. 
 
L'últim acte de l'Interludi serà el 16 d'agost en un experiment que maridarà les versions de les WoM amb els sabors dels diferents postres que haurà preparat la xef del restaurant Pa i Raïm Roseta Jorba.