Sant Antoni espera repetir l'èxit de la primera cantada d'havaneres i boleros

Sant Antoni de Calonge vol tornar a fer de la cantada d'havaneres una nit multitudinària. Coincidint amb el dia de la verge del Carme la platja de Sant Antoni acollirà la cantada d'havaneres i boleros. 
This text will be replaced
Repetint el mateix escenari que en la primera edició es pretén que tornin a ser més de 5.000 les persones que gaudeixin d'una nit de cant mariner a la vora del mar.
 
Port Bo, Arjau i Neus Mar són els tres grups que pujaran a l'escenari de l'Espigó de l'Amistat a partir de les deu de la nit. Una cantada que coincidint amb el 16 de juliol podria esdevenir molt emotiva.
 
El juliol és el mes per excel·lència de les havaneres a la Costa Brava, si bé arrenca amb la cantada de Calella el primer dissabte de juliol, el relleu l'agafa Platja d'Aro el segon cap de setmana i amb la cantada de Sant Antoni que es va estrenar l'any passat suposa un triangle amb el cant mariner per bandera.
 
Després de l'èxit de la primera edició enguany Sant Antoni intentarà consolidar la vetllada com un punt de referència de les havaneres a la Costa Brava.