Quim Masferrer enceta la Festa Major de Calonge

 
Quim Masferrer va ser l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major de Calonge, un pregó conduït pel conegudíssim actor que, sense deixar de banda la filosofia característica d'El Foraster, va aconseguir treure milers de rialles a tots els assistents.
This text will be replaced
 

La plaça Major de Calonge va ser el punt de trobada de totes aquestes persones que amb ganes d'encetar una nova festa major van passar una bona estona amb les bromes d'aquest actor català.
 
Amb l'ajuda dels calongins i calongines Quim Masferrer va anar descobrint coses de Calonge que segur que no s'esperava: va saber que molts n'hi diuen Culonge o que la famosa Orquestra Di-versiones és calongina. Mica en mica i amb el seu estil simpàtic va aconseguir que tothom allà present rigués durant una bona estona i, com és habitual, va acabar el pregó amb el seu conegut comiat....
 
Una vegada acabat el Pregó de Festa Major i, per tant, amb la festa ja encetada l'Associació local Juvenil Pengim-Penjam van ser els encarregats de fer el primer acte de Festa Major. Kerotakis, l'alquímia de l'ésser va ser un espectacle màgic en què l'intriga i el talent va deixar el públic bocabadat des del primer minut.
 
Les disciplines de circ i dansa van ser les protagonistes d'un espectacle en què hi van participar els nens i nenes de l'escola de Circ de Calonge acompanyats dels seus monitors. Kerotakis és la nova representació de Pengim-Penjam que van estrenar a Calonge i que presentaran a altres llocs com la Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà.