Sant Antoni es mulla per l'Esclerosi Múltiple

 El passeig i la platja de Torre Valentina de Calonge han estat el punt de trobada del Mulla't, l'esdeveniment que s'ha celebrat aquest diumenge a diferents platges i piscines de Catalunya.

El Mulla't és una campanya solidària que fa més de 20 anys que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de Catalunya amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia que afecta unes 7.000 persones al Principat i prop de 46.000 a l'Estat espanyol.
 
A la platja de Torre Valentina, a les 12 en punt del migdia, un grup d'afectats per la malaltia i altres acompanyants s'han llançat a l'aigua per donar suport a totes les persones que pateixen l'Esclerosi Múltiple, un petit gest solidari que s'agraeix molt.
 
Mulla't és la campanya més important que es fa des de la Fundació  Esclerosi Múltiple de Catalunya i cada any aconsegueix atraure milers de persones perquè es llencin a l'aigua o facin una petita aportació econòmica.
 
A Sant Antoni de Calonge, a banda de la remullada han plantat una petita parada amb alguns dels productes de la Fundació i, a més, han exposat diversos tipus de cadires de rodes que més utilitzen les persones afectades per la malaltia.
 
En total a Catalunya aquest diumenge hi ha hagut més de 600 piscines i platges en les que qui ho ha volgut s'ha llançat a l'aigua i ha nedat de manera solidària.