Una exposició recorda la transformació del castell de Calonge

El castell de Calonge s'ha transformat en els darrers anys però a la memòria de molts calongins encara hi queden les imatges de com fou la fortalesa calongina. La memòria s'esborra amb el pas de les generacions però la documentació gràfica es pot preservar i si hi ha un calongí que això ho tingui clar aquest és en Josep Fort.
Coincidint amb la Festa Major de Calonge i amb la finalització d'una nova fase d'obres del castell Fort ha organitzat una exposicióon es mostra una part de la seva pròpia història. A l'exposició s'hi apleguen imatges del segle XIX al XXI que ajuden a descobrir els canvis que ha viscut l'edifici més emblemàtic i representatiu de la població durant els últims segles.
 
This text will be replaced
 
Convertida en una tradició més per Calonge l'exposició de Festa Major de fotografies de Josep Fort aquest any és també la preinauguració de les obres del castell. Aquets divendres s'obriran 3 sales més amb la inauguració de l'exposició pintòrica d'Albert Suñol i el 5 d'agost hi haurà la inauguració oficial de la remodelació del castell amb el conseller de Cultura Santi Vila.