Més de 7.000 persones a la 2a Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni

Que l'havanera gaudeix de molt bona salut és un fet. Es pot veure en la gran resposta de públic que tenen trobades tradicionals com les de Calella de Palafrugell o Platja d'Aro, però queda encara més palès quan cantades molt joves aconsegueixen atreure una gran quantitat de gent. Aquest és el cas de Sant Antoni de Calonge, que va acollir aquest dissabte la seva 2a Cantada d'Havaneres i Boleros
This text will be replaced
 
En aquest cas, bona part de l'èxit va recaure segurament en el cartell presentat, amb formacions sobre l'escenari dignes de les cantades de més renom. 
Els primers en obrir foc van ser el Port Bo, possiblement el grup amb més recorregut de la història del gènere de l'havanera, i és que aquest any el trio integrat actualment per Carles Casanovas, Mineu Ferrer i Josep Nadal celebra, com la Cantada de Calella, ni més ni menys que 50 anys. 
 
Els van seguir els també palafrugellencs Arjau, un altre dels grups clàssics del món de l'havanera; mentre que l'encarregada de completar el programa de la nit va ser Neus Mar, que acompanyada del seu guitarrista de capçalera Emilio Sánchez i tres músics més a la percussió, el contrabaix i el violí, va ser qui va va aportar, a més de les havaneres més convencionals, el punt diferent que anunciava el cartell: els boleros, però també altres ritmes llatins com el tango.
 
Els tres noms de la nit van actuar en dues ocasions cada un abans de trobar-se tots dalt l'escenari per acomiadar la segona edició d'una cantada molt jove però molt prometedora de l'única manera possible: fusionant-se amb el públic tot entonant els himnes que són "La Bella Lola" i "El meu Avi".