La Nit de Jazz enceta la 39a edició del Festival de Música Interludi de Calonge

El Festival de Música de Calonge Interludi ja ha arrancat una nova edició. Enguany Interludi fa 39 anys i per aquesta ocasió han preparat una sèrie de concerts molt variats i alhora de molta qualitat.
 
This text will be replaced
 
Aquest dissabte es va fer la inauguració del festival amb la Nit Jazz que va comptar amb Rossy & Kanan Quartet, una formació integrada per Jordi Rossy, un bateria, pianista i vibrafonista i pel pianista Mike Kanan, dos músics de Jazz coneguts per la seva col·laboració amb músics com Brad Mehldau, Jane Monheit o Wayne Shorter. Al concert van estar acompanyats pels veterans Jimmy Wormworth, de Los Angeles, i Putter Smith, de Nova York.
 
Aquesta formació de luxe i de rang internacional va presentar un tribut al gran George Gershwin en una nit en la que van interpretar temes tan clàssics com 'Summertime', 'Who Cares' o 'He loves she loves'. El concert va oferir una revisió molt particular de l'obra de Gershwin, d'una manera fresca i innovadora que va captivar des del primer minut el públic de Calonge que, assegut al pati del Castell, va gaudir d'una nit màgica al ritme del jazz.
 
Aquest any l'Interludi tindrà quatre nits temàtiques. La primera ja passada Nit Jazz, la segona serà la Nit Mediterrània el dia 6 d'agost amb Les Anxovetes i Cris Juanico, la tercera Nit Pop, el 13 d'agost, amb Núria Graham i Xarim Aresté, i finalment per tancar el Festival, com ja és tradicional, hi haurà la nit 'Postres de Músic' en què el públic podrà gaudir d'uns bons postres de la mà de la xef Roseta Jorba amb l'actuació de WOM, una agrupació de tres dones.