Calonge renova l'espai nadó amb 22.000 euros

Sant Antoni de Calonge ha renovat l'espai nadó que té instal·lat a la platja. A banda de millorar bona part de la insfraestructura la inversió que puja un total de 22.000 euros ha servit per col·locar una caseta de serveis nova de 12 metres quadrats i ampliar la zona d'ombra amb una nova pèrgola.
This text will be replaced
És el tercer any que l'Ajuntament de Calonge-St Antoni ofereix aquest servei a peu de platja. Es tracta d'un espai pensat per pares i mares amb nadons, que posa a disposició de les famílies canviadors, zona de lactància, microones per escalfar biberons, neveres individuals, aparca cotxets, xerrades per a mares i pares i exercicis de gimnàstica hipopressiva post part.
 
Un vegada més l'espai nadó es troba ubicat a la zona de l'espigó del mig de la platja de Sant Antoni, a l'ombra de les palmeres.
 
Des de la seva creació s'ha convertit en un referent per a famílies que van a la platja amb nadons de 0 a 3 anys, perquè es sentin còmodes, tinguin a prop tots els serveis necessaris, i puguin aprendre mñes sobre els seus nadons. Cada dimarts i dijous de juliol i agost, a més, s'organitzen xerrades amb la participació de professionals de pediatria de l'hospital de Palamós amb temes que van des de l'alimentació de la mare durant l'embaràs fins a l'alletament , l'exercici físic, entre d'altres.
 
L'espai nadó és gratuït i està obert tots els dies de dos quarts d'onze del matí a les 8 del vespre.