Calonge disposa d'un nou servei d'autopagament per taxes i tributs

L'ajuntament de Calonge ha posat en marxa dues màquines d'autoservei per liquidar els tributs i les taxes. Amb aquests aparells, instal·lats a les Oficines d'Atenció Ciutadana de Calonge i Sant Antoni, els ciutadans que no vulguin domiciliar els seus rebuts al banc podran fer la gestió ells mateixos de forma àgil i senzilla. 
This text will be replaced
El personal de la oficina oferirà assessorament a qui precisi sobre el funcionament d'aquest nou sistea, que accepta tant cobrament en efectiu com en targeta i que ofereix un major control i seguretat de les gestions. 
 
 
La instal·lació d'aquest nou sistema suposa una innovació en els mètodes de cobrament de l'administració pública, ja que es tracta d'un sistema que fins ara només estava estès a les empreses privades. L'objectiu de la implementació d'aquest nou servei, és facilitar els tràmits al ciutadà. 
 
En el cas de la Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge, situada a la plaça de la Concòrdia, el servei permet fer els pagaments en horari d'atenció al públic de l'ajuntament, és a dir de dilluns a divendres de 8 a 2. Pel que fa a la Oficina de Sant Antoni, que es troba a la Oficina de Turisme de l'Avinguda Catalunya, les gestions es poden fer de dilluns a diumenge de 9 del matí a 9 de la nit.