Tot a punt a El Collet per acollir el Costa Brava Fashion Weekend

Sant Antoni de Calonge es converteix en la capital de la moda de la Costa Brava aquest cap de setmana. Aquest divendres arrenca el Costa Brava Fashion Weekend, una tercera edició d'aquest esdeveniment que barreja la moda, la gstronomia, la música i enguany hi suma l'art.
This text will be replaced
Durant els tres dies el paratge del Collret de Sant Antoni aglutina el market del festival amb dissenyadors i marques emergents, la passarel·la que com a eix central s'emportarà tota l'atenció en les diferents desfilades, una zona gastronòmica amb parades de menjar i beguda i un espai per pícnic i l'art zone on es podran veure les obres de nous artistes algunes dels quals les crearan en directe durant l'esdeveniment, i tot amenitzat per música en directe.
 
El Costa Brava Fashion Weekend va néixer el 2014 amb la voluntat de ser una plataforma de nous talents de la moda i donar impuls als nous dissenyadors que no tenen cabuda dins els circuits oficials. Es tracta d'una iniciativa d'una calongina que porta tres anys fent créixer aquesta galeria de noves tendències.
 
Com a guanyador de la 080 Barcelona Fashion Week el dissenyador Pablo Puig de Blame Label serà l'encarregat d'inaugurar la passarel·la del Costa Brava Fasion Weekend aquest divendres a la tarda. El Costa Brava Fashion Weekend s'ha convertit en el primer satèl·lit de l'esdeveniment de moda i dissenyadors emergents com és el 080.