Més d'un miler d'esportistes corren per l'Atàxia de Friedreich a Sant Antoni

Sant Antoni de Calonge s'ha calçat les bambes aquest dissabte per viure una nova jornada esportiva solidària. Aquesta és ja la catorzena edició de la Milla Urbana, una activitat esportiva del tot consolidada a la població que des de fa tres anys destina una part dels beneficis a la recerca per la malaltia Atàxia de Friedreich, que pateix una veïna de Calonge.
 
This text will be replaced
 
La jornada va durar tot el dia i va començar a les 9 del matí amb la travessa de natació a la badia de Sant Antoni, més tard es va celebrar la Ciclo Beach, una mastrerclass d'spinning que va tenir tant èxit que s'en van haver de fer dues i a la tarda va arribar l'activitat estrella, la milla urbana en la que hi participen esportistes de totes les edats, des de la categoria caganius de nens i nenes a partir dels quatre anys fins als més veterans.
 
Els més petits van ser els encarregats d'encetar una nova edició de la milla urbana i van deixar el llistó molt alt a les categories que venien al darrere.
 
Després de la Milla Urbana es va celebrar la Caminada Nocturna de 8 km i més tard la IV Night Run. En total cinc activitats esportives diferents que durant tot el dia van aconseguir sumar gairebé 1.500 participants i, per tant, ajudar en la recerca de l'Atàxia amb uns 2.000 euros. Des de l'organització i l'Ajuntament estan molt satisfets de l'èxit d'aquesta jornada en la que no només les persones que van a córrer o fer esport aporten el seu granet de sorra solidari, sinó que també s'han trobat que hi ha persones que paguen l'inscripció només per ajudar en la causa.
 
Un any més Sant Antoni de Calonge ha tornat a demostrar que la solidaritat és ben viva entre la població i que córrer uns metres per ajudar a algú que ho necessita és quelcom gratificant.