El Costa Brava Fashion Weekend es consolida a la Costa Brava

Èxit aclaparador a la tercera edició del Costa Brava Fashion Weekend.

This text will be replaced

Els dissenyadors de moda locals amb més qualitat han presentat durant aquest cap de setmana les seves col·leccions a la passarel·la del Costa Brava Fashion Weekend que, per 3r any, s'ha celebrat al paratge del Collet de Sant Antoni de Calonge.
 
Les marques i els dissenyadors locals que no tenen cabuda a les grans passarel·les de moda, han pogut demostrar la qualitat dels seus productes fets a Catalunya durant tres dies en aquest esdeveniment de moda que des del monent en què va néixer s'ha convertit en un dels més importants de la Costa Brava. Durant els tres dies que ha durat, dalt la passarel·la s'hi han pogut veure 10 prostes diferents. La principal novetat d'aquesta edició és l'acord que s'ha fet amb la marca 080 Barcelona.
 
A banda de la moda, els altres dos puntals del CBFW són la gastronomia i la música, en total tres elements que casen de la millor manera.
 
Un dels objectius del CBFW és que els dissenyadors que participen són tots emergents que porten en el món de la moda d'1 a 4 anys i el requisit és que produeixin a Catalunya, tot i que tenen les portes obertes als de fora.
 
Des de l'organització estan molt contents de com ha anat l'edició d'enguany, sobretot perquè el temps els ha respectat cada dia i perquè el CBFW està tenint una rebuda molt positiva entre la població que ja s'espera aquest esdeveniment cada any.