El Festival Interludi de Calonge tanca amb un bon balanç

Calonge ha dit adéu aquest cap de setmana al 49e Festival Interludi amb la satisfacció de la feina ben feta. El certamen calongí ha tancat amb dues apostes potents, la Nit Pop Interludi i la Nit de postres de Músic, dos clàssics del festival que s'han convertit en un emblema de la marca. 
This text will be replaced
Aquest dissabte, l'entorn del Castell de Calonge va acollir dos escenaris per viure la Nit Pop i ho va fer amb un triple concert de Xarim Aresté, Núria Graham i L.A al qual el públic va respondre.
 
El colofó a l'Interludi, o més ben dit la cirereta del pastís, la va posar dilluns la Nit de Postres de Músic. Una vetllada musicalitzada pel trio musical WOM amb temes que mesclen jazz, bossanova, soul o pop i rematada amb la cuina de la xef Roseta Jorba, que va portar els postres del restaurant Pa i Raïm de Palafrugell a l'entorn del castell per maridar l'esdeveniment. 
 
Amb aquest bon gust de boca, Interludi tanca l'edició d'enguany on s'hi han portat a terme quatre concerts, sumant als postres de músic i a la Nit Pop una Nit de Jazz amb Rossy & Kanan Quartet i una Nit Mediterrània amb Les Anxovetes i Cris Juanico.
 
Una aposta per la música de qualitat, la proximitat i les experiències vivencials que ajuden a la marca a competir amb els grans festivals de la Costa Brava. Una recepta que aquesta edició, i a manca d'un any pel 50è aniversari, dóna els seus fruits. 
 
L'interludi té el seu origen en el Festival de Música de Calonge i ja fa 6 anys que encetar una nova etapa per rentar la cara al certamen.