Cercavila dels gegants de Calonge al Passeig de Sant Antoni

A l'estiu, qui més qui menys, tothom va a fer una caminada a la platja. Sense cap més pretensió que aquesta els gegants de Calonge fan cercaviles periòdicament cada any els mesos de juliol i agost al Passeig de Sant Antoni. El dissabte passat va ser una d'aquestes ocasions. 
This text will be replaced
 
No és que es degui a cap festivitat ni celebració concreta, simplement es veu com una possibilitat de que els turistes, sobretot estrangers, puguin conèixer el món dels geganters en general i el dels gegants de Calonge en particular. El gat Martí i la rata Valentina, a diferència d'altres dates de l'agenda més solemnes, van fer una passejada distesa que els va portar des de la Plaça Catalunya fins a la Plaça de l'Església. 
 
Els gegants de Calonge, així com la gegantona Martina i els capgrossos Murri, Liu, Pelut i Kiriki, van atreure l'atenció dels més petits; i és que la finalitat d'aquests personatges tan animals, lluny de representar grans personalitats, és la de ser atractius de cares als nens i nenes. 
 
La cercavila, quea vegades fins i tot es desvia perquè els gegants puguin trepitjar l'aigua del mar, va acabar amb una botifarrada popular que va servir per recaptar fons per finançar els desplaçaments dels Geganters de Calonge a la resta de Catalunya i, en ocasions, a l'estranger.