Un mar de ratlles a la 'Diver Beach' de Torre Valentina amb l'Orquestra DiVersiones

A l'estiu les guinguetes o més conegudess com 'xiringuitos' s'emplenen de persones amb ganes de gaudir de la platja tot prenent o menjant alguna cosa, però a Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge, la cosa va molt més enllà.
 
This text will be replaced
 
Aquest divendres al vespre la coneguda Orquestra Di-Versiones va tornar a trepitjar la platja de Torre Valentina i el seu 'xiringuito' per celebrar la festa de l'estiu. Ben bé unes dues mil persones van acostar-se en aquest punt de la població calongina per veure en directe una de les agrupacions musicals que més fans arrossega de les Comarques Gironines.
 
Les samarretes de ratlles i la temàtica marinera i del 'Verano Azul' van ser els complements que van manar portar els membres de l'Orquestra DiVersiones als seus seguidors que, com a fans ben fidels, van aconseguir fer un mar de ratlles.
 
A la festa, com és habitual als concerts de l'orquestra calongina no hi van faltar els temes més mítics de tots els temps, sobretot aquells dels anys 60, 70 i 80's, ritmes desenfadats i de karaoke popular barrejats amb alguns temes d'actualitat que aconsegueixen fer gaudir al públic d'una manera sorprenent.
 
El bon ambient, les ganes de saltar i ballar i també d'acomiadar un estiu que ja arriba a la seva fi van ser els ingredients que van casar d'allò més bé amb un concert a la platja en plena Costa Brava centre.