Engruna Teatre porta els nens i nenes de Sant Antoni a viatjar en el món màgic de les cartes

Sant Antoni de Calonge ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. L'Ajuntament ha organitzat activitats per a totes les edats, des del tradicional correfoc fins a espectacles infantils com el que es va celebrar aquest dissabte a la plaça de la Llibertat.
 
 
La companyia Engruna Teatre, coneguda arreu de Catalunya i també de l'Estat Espanyol, va acostar-se fins a Sant Antoni per fer viatjar la imaginació a tots els nens i nenes allà presents. Amb l'espectacle 'Codi Postal 00', aquests tres personatges van acostar als més petits un món màgic en què les cartes i els missatges secrets viatgen arreu del món per arribar al seu destí. El món del correu postal és cada vegada menys corrent per això des d'Engruna Teatre aposten perquè els més petits coneixin com és enviar una carta i, a més, els pares recordin el que fa pocs anys encara era tan habitual.
 
Amb la plaça de la Llibertat de Sant Antoni plena a vessar els nens i nenes i les seves famílies van poder gaudir d'un espectacle apassionant que, una vegada acabat, van poder ser partíceps de la cadena de cartes que viatgen amb la companyia Engruna Teatre d'un lloc a l'altre, ja que tots aquells que ho van voler van poder escriure una carta amb els seus desitjos.
 
Aquesta ha estat una de les activitats més esperades per les famílies a la Festa Major de Sant Antoni de Calonge que va començar divendres i es va allargar fins aquest diumenge.