'La platja a l'abast de tothom' atén 1.200 usuaris

Més d'un miler de persones han utilitzat el servei de bany adaptat que disposa la platja de Sant Antoni de Calonge. La platja de Sant Antoni és una de les moltes platges del Baix Empordà que ofereix aquest servei a persones amb la mobilitat reduïda.
This text will be replaced
Des dels seus inicis aquest servei ha anat incrementant el nombre d'usuaris. 
 
Aquesta és la dotzena temporada que la platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge disposa d'un servei de cadires amfíbies, material especialitzat i aparcament per a les persones amb alguna discapacitat.
 
El projecte es diu 'La Platja a l'abast de tothom' i permet al col·lectiu de persones discapacitades gaudir de la platja i dels serveis de la mateixa manera que ho fan la resta de banyistes
 
Un equip d'una vintena de socorristes repartits al llarg del litoral, en 12 torres de control i en els 4 punts de socorrisme, assisteixen i faciliten el bany als usuaris des del 2012. Aquest projecte beneficia cada any a més persones. El servei es mantindrà en funcionament fins el 18 de setembre. 
 
En aquesta línia, el municipi també ha estat pioner en l'adaptació d'una part del material turístic al sistema braille per fer-lo accessible a les persones cegues o visió reduïda, un projecte que es va endegar amb l'ajuda de l'ONCE.