El passeig tindrà una quarta placeta

El proper estiu el passeig marítim de Sant Antoni lluirà una nova placeta. Aquesta primavera el nucli costaner va patir una important transformació a la primera línia de mar que des del govern valoren molt positivament i amb satisfacció per l'ús que els veïns i visitants han donat a les 3 noves placetes creades amb aquesta obra.
Ara el govern està fent el projecte d'una quarta placeta que a més tindrà un amfiteatre per poder-hi portar a terme diferents espectacles.
 
This text will be replaced
 
El primer objectiu del govern calongí és que cada vegada el passeig marítim sigui més peatonal i més restringit al trànsit de vehicles. La reforma feta enguany ha permès guanyar gairebé 3.000 metres quadrats d'espai peatonal utilitzant metres de platja que quedaven desaprofitats. Amb una quarta placeta al passeig es busca millorar encara més el trànsit peatonal a la primera línia marítima i a més dotar-la d'un espai adaptat a poder-hi fer espectacles, sobretot durant l'estiu amb el Programa lúdic i cultural Estiu Actiu.
 
Aquesta obra s'inclourà al pressupost 2017 que esperen portar-lo a aprovació entre novembre i desembre per tal que al gener sigui viable. La quarta placeta ha de ser una realitat abans del proper estiu.