Calonge convida a les famílies a fer la verema

Els cellers viuen la seva millor època de l'any, si més no la que concentra més activitat i moviment: la verema. Conscient d'això, l'Ajuntament de Calonge, vila de gran tradició vinícola, ha organitzat al llarg d'aquest cap de setmana activitats en diversos dels seus cellers, ja siguin de pagès o reconeguts per la DO Empordà, per acostar l'activitat de veimar a tots els públics amb l'anomenada "Verema&Família".
This text will be replaced
 
Amb l'objectiu de reforçar dos dels grans pilars del turisme a Calonge i Sant Antoni, l'enoturisme per una banda i la destinació de turisme familiar per una altra, quatre cellers de característiques molt diferenciades han acollit activitats diverses, aptes per a totes les edats, que han tingut la recollida del raïm com a eix argumental central.
 
El divendres ha estat el torn del Mas Eugeni amb un concert de cant coral sota la llum de la lluna plena; dissabte el Mas Molla, que veiem en aquestes imatges, ha explicat com fa la verema seguint els mètodes tradicionals de pagès, i el celler Clos d'Agon ha acollit una activitat de ioga entre vinyes. Pel matí del diumenge el Mas Ponjoan ha organitzat una jornada de veimar.
 
A part d'una representació nombrosa de famílies locals, les activitats de la Verema&Família han comptat amb una sorprenent quantiat de turistes estrangers, sobretot anglesos i francesos.