Calonge celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Durant els darrers dies s'ha celebrat a tota Europa la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. A Calonge i Sant Antoni ja fa anys que s'hi adhereixen.
This text will be replaced
 
Aquest diumenge s'ha celebrat una biciletada popular que ha servit de fi de festa a uns dies plens d'activitats, sobretot a les escoles. 250 alumnes de les escoles Llevantí de Mar, La Sínia i Pere Roselló han participat en diversos tallers, com un de supressió de barreres arquitectòniques o un altre d'identificació d'infraccions de trànsit. A més, els alumnes dels tres centres van fer una sortida conjunta en bicileta.   Des de l'Ajuntament s'aposta pel treball amb els nens com un dels principals eixos del programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
 
Per posar fi a la setmana s'han organitzat una caminada guiada pel geòleg Carles Roqué i una pedalada per les vinyes calongines, amb dos circuits pels diferents nivells possibles sobre les dues rodes. Tots dos han finalitzat de forma conjunta al passeig de Sant Antoni amb un esmorzar popular.