L'Ajuntament dobla l'aportació als comerciants amb l'objectiu de dinamitzar el PAEC

L'Associació de Comerciants de Calonge rebrà 7 mil euros fruit d'un conveni amb l'Ajuntament del poble i la Cambra de Comerç de Palamós per tal de seguir creixent i per expandir la seva activitat.
This text will be replaced
 
Des de Calonge tenen la mirada posada en ampliar el seu radi d’actuació incloent les empreses situades al Parc d’Activitats Econòmiques del Municipi. Amb aquest objectiu principal, l’Ajuntament de Calonge ha incrementat de 3.000 a 7.000 € ll’aportació econòmica a aquesta associació que va néixer el 1987 i que en breu canviarà de nom i es reconvertirà d’Associació de Comerciants a Associació de Comerç i Empresa.
 
El conveni s'ha signat aquest dimarts i entre els seus objectius principals hi ha el de potenciar la capacitat de promoció del municipi i de la seva economia,  impulsar la creació de nous negocis, potenciar l’emprenedoria i dinamitzar el comerç urbà. L’acord preveu l’aportació per part de l’Ajuntament de Calonge de 7.000 € a banda del suport tècnic. Aquest import es destinarà especialment a continuar desenvolupant el Pla de dinamització comercial i a organitzar les activitats relacionades amb la campanya de Nadal. Com a novetat s'hi inclou la necessitat de dinamitzar la zona empresarial del Parc d’Activitats Econòmiques.
 
Per la seva part la Cambra de Comerç de Palamós realitzarà la coordinació, assesorament tècnic i el seguiment necessaris per continuar desenvolupant el Pla de dinamització comerciial. 
 
L’Associació de Comerciants de Calonge organitza diverses activitats i accions per promocionar el comerç de proximitat a Calonge, entre les que destaquen l’organització de la Fira Livin’ Calonge o la Fira de Nadal.